Kopřivka

Je čas nemocí - kolem nás je plno chřipky, spály a jiných viróz.

K nám zavítala viróza, já naštěstí odolávám pouze rýmou, jen syn ještě k tomu dostal z něčeho kopřivku a nepřišla jsem na to z čeho. 
Fotky jsou z ranného stádia, později, když už spal, byl červený skoro celý...




Komentáře

  1. Teda vypadá to dost děsivě.... To je opravdu jen kopřivka? My zatím nic takového ani podobného neměli. (ťuk ťuk)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No dr řekla, že to tak vypadá..ikdyž u ní jsme byli, když už nic neměl..jen jsem jí ukazovala fotky. Ona ta vyřážka se posunovala, tam kde začala, pak začala blednout a stěhovala se na druhý konec těla. My už pákrát kopřivku měli, ale né nikdy v takovýmto rozsahu.

      Vymazat
  2. My ji zrovna dle MUDr. máme, ale vypadá to ještě hrozivěji. Mapy téměř všude a dostali jsme na to fenistil a dithiaden.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přeji aby jste byli brzy fit.

      Vymazat
    2. Tak to máme nejspíš také,dceři se objevila kopřivka par dni po viroze,která tady řadí. Úplně jsem se vyděsila,protože ji otekl kotník,nechtěla chodit a strasili nás s HSpurpurou,která se někdy po viroze rozjede.Ale charakter vyrážky se neměnil,začala postupně mizet-asi do 2 dnu.Měli jsme taky takové velké mapy,vystouplé v podpaží a v tříslech, jinde po tele menší.Ted už to snad odezniva a chtěla jsem se zeptat jestli Vám to odeznelo a dobrý? Popř.jak dlouho ta kopřivka trvala? MUDr říkala,ze se ted výrazky po virozach nebo pri kontaktu s virem docela často dělají.Děkuji a preji klidně svatky-hlavne bez nemoci..

      Vymazat
    3. Dobrý den, děkuji za komentář. Ano kopřivka vymizí po pár dnech. Myslím, že už ji od té doby neměl, určitě né v takové míře. Nedavno ji měl ale manžel a nepřišli jsme na to, co mu to způsobilo. Vracela se vždy po ránu a navečer. Bral antihistaminika a trochu se to zklidnilo. Četla jsem na netu, že léčba kopřivky může trvat i 6 týdnů.
      Přeji, ať je dcera brzy v pořádku a už se vám kopřivka nevrací. Krásné a klidné svátky:-)

      Vymazat
  3. Dobrý den chci se zeptat když mě svědí místy tělo mám v podpaží skvrnky a občas mě svědí i na zápěstí znamená to že mám kopřivku nebo ještě něco jiného slyšel jsem že to může být i něco horšího svědí to hlavně ráno a navečer čím to mám mazat a jak se toho svědění zbavíme děkuji za radu.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené