Cvičení s Jill

Po vánocích jsme měli doma náročné období , hodně nemocí, které se párkrát týkali i mě. Jednou jsem omdlela a pár týdnů na to jsem k další mdlobě neměla daleko.  Něco není v pořádku říkala jsem si, trpím nízkým tlakem, stačí, abych jeden den neudržovala pitný režim a byla oslabená virozou a mé tělo už mě neudrží...

Začala jsem více dbát na pitný režim a náhodou jsem narazila v nějaké diskuzi na cvičení s Jillian Michaels - 30 day shred .. už se o něm hodně psalo, já na to narazila až teď. Když jsem cvičila první level, říkala jsem si, to nejsou žádné cviky, které bych neznala, trochu mě rozčiluje že se velmi rychle střídá cvičení na zemi a ve stoje. Když si jednou lehnu, tak tam chci chvilku zůstat a né vstávat:-). Asi po 5 dnech cvičení se mi do dalšího dne nechtělo.. ale po chvilce přemýšlení jsem došla k závěru, že přeci každý den si snad na sebe najdu blbých 30minut. Neustále se vymlouvám, že nemám čas kdy jít cvičit. Prostě z práce běžím rovnou domů, kde chystám večeři, koupání a čtení pohádky. A ve 20,30h se mi už nikam nechce jít, protože než bych někam došla, odcvičila si hodinu a vrátila se, bylo by 22,00h. O finanční stránce nemluvě. Takže motivaci mám silnou, už není třeba kecat a mám šanci něco dělat. Prostě se po pohádce zavřu na 30minut do ložnice, zapnu si přenosné DVD, za chvíli to mám za sebou a mám velmi dobrý pocit.

Ke konci 10denního cvičení level 1 jsem se o Jill začala zajímat více, spousta lidí píše, že po cvičení nezhubli, pouze jim ubývaly centimetry. Zhubnout nepotřebuji, potřebuji, abych trochu posílila tělo, aby se tělo hýbalo a taky abych eliminovala svůj plavací kruh.

Abych dokázala ocenit své výsledky tak jsem se po level 1 tj. po 10 dnech změřila:

Pas 72cm (nejužší místo)
Pas před pupek 82cm
Boky přes prdel 96cm
Stehna 54cm

V polovině cvičení level 2 mi ztuhla šíje a bolely záda, tak jsem si dala jeden den pauzu. Level 2 se mi moc nelíbil. Nevyhovovali mi cviky, které byli hodně na rukách.


Po druhém levelu

Pas 74cm
Pupek 85cm
Boky přes prdel 96cm
Stehna 55cm


Level 3 mě baví! A poctivě škrtám...




Docvičeno, jsem na sebe hrdá, mám za sebou 30 dní cvičení.

A výsledky? Sama nad tím kroutím hlavou, druhá tabulka je zřejmě ovlivněna tím, že jsem měla před menstruací a to já jsem vždy nafouklá jak ve třetím měsíci těhotenství. Proto je lepší porovnávat první a poslední tabulku, kdy je to měřeno ve stejnou dobu cyklu.

 Po třetím level

Pas 73cm
Pupek 80cm
Boky přes prdel 96cm
Stehna 53cm

Musím říct, že se cítím lépe i psychicky a těším se na další cvičení..

 Killer abs
Ripped in 30

A co si říkám, když se mi moooc nechce?

"Sakra je to jen 30min!"

Komentáře

  1. Ježíííš, jak já bych taky potřebovala cvičit! ....ale pořád nějak není motivace, čas, chuť a prostor :-(
    Držím pěsti, ať Vám to vydrží. Myslím, že když se překoná začátek, pak už to jde snadno. ...jako s každým sportem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem ráda, že jsem se k tomu dokopala.. taky se mi nechcee, ale je to fakt blbá půl hodina:-) Tak hurá za sportem!:-)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené