Bílé pečivo z pšeničného kvásku
Musela jsem co nejdříve vyzkoušet recept, který jsem našla na pradobrotách. Hamburgerové housky byly příjemnou změnou od tradičního kváskového chleba.
Housky vypadaly báječně a ještě líp chutnaly, když se naplnily kuřecím masem, salátem, okurkou a ochutily majonézou. Kdybych měla doma rajče a cibuli, použila bych je také.
Přesto nám na výletě moc chutnaly a myslím, že i dobře zasytily.
A aby toho nebylo málo, rovnou jsem zadělala i na bagety.
Asi jsem je málo prohnětla, vyšly mi docela hutné, nicméně co se nesnědlo k snídani jsem dala do mrazáku a dnes přišly opět vhod.
Jsou k nakousnutí:-)
OdpovědětVymazatVypadají úžasně, mňam.... jak ty to zvládáš :-o, mě doma nikdo takový mňamky neupečeče ;-(
OdpovědětVymazatsama nevím:-)
Vymazat