Adventní kalendář 2013

Loni jsem připravovala adventní kalendář asi do 2 do rána, pokud si dobře pamatuji, letos jsem byla hotova o hodinu dřív. 

Obálky jsem umotala během chvilky z balícího papíru na dárky, kolíčky jsem koupila (1balík = 24ks) v levných knihách za 19Kč, popsala číslicemi a už šlo jen o to, vymyslet jak a kam to pověsit. Někde na netu jsem našla nápad s větví. Neměla jsem čas běhat po lese a schánět rovnou větev, tak jsem z komory vzala dvě držátka na lampióny:-).. pak jsem jen chodila po bytě a přemýšlela, kam to zaháknout. Asi po půl hodině, kdy už jsem si myslela, že moje snaha přijde vnivec, jsem přišla na nápad s postelí. Jupííí teď už jen naplnit a zavázat!

Ráno jsme slyšeli jak děti rozbalují obálku, manžel do mě v posteli drcnul a říká "hele oni otvírají všechny!", odpovídám "néé, oni ví jak to funguje", ale po chvilce, když se bavili pořád o čísle 2 a 3 - jsem vyskočila z postele. Otevřeli poslušně pouze jen jednu obálku, a to s číslem 23, proč? To mi vysvětlit nedokázaly... možná proto, že byla na kraji?:-)









Komentáře

  1. Originální kalendář! No však děti ráno, když šátraj po obálce s ještě zalepenýma očima, na čísla nekoukají:-)))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené