Zprávy z venkova
Přijela jsem si užít venkova a po dlouhé době jsem vytáhla vřetánko a mohla zpracovat vlnu, kterou jsem dostala k vřetánku a ostatním nástrojům na zpracování vlny.
Abych nemusela jezdit každý druhý den pro pečivo, peču kváskový chléb v remosce.
A doplňuji zásoby bezového sirupu, do této várky jsem přidala i meduňku.
A až se mi podaří stáhnout mamky fotky do notebooku, ukážu se vám s kosou:-)
Teda to musí být idyla :-)
OdpovědětVymazatChleba z remosky vypadá báječně a sirupu tedy chystáte dostatek jak vidím...
A na kosu, na tu se chystám taky, tak to budeme dvě. Doufám, že nám zůstanou všechny končetiny :-) Užívejte léta a teším se na další fotky a zprávy.
JJ klídek a idylka:-)
VymazatZ chleba jsem byla dost překvapená, čekala jsem, že se rozteče, ale ani se nehl - maximálně nabyl.
Sirup jsem nechala doma, už se nevešel do auta:-) tak jsem si tu udělala nový, děti ho mají rádi.
Už mám pokoseno, a úspěšně mi zůstavají stále 2 nohy a 2 ruce:-)
Týý jo, zpracovávat vlnu jsem ještě neviděla ... chlebík dělám z dvojité dávky, a už přemýšlím o trojité:-D :-D
OdpovědětVymazatAjka